De Ki Master
Hans Peter Roel

1. Herhaling van de Ki-Principes
2. Oefeningen met Ki energie boost
3. In je kracht met de Ki-ademhaling
4. Een diepere Ki-Meditatie
5. Effectief leren gronden
6. Zitten, staan en lopen in Ki
7. Krachtige Mantrameditatie
8. Effectieve Ki-healing
9. Leer het effect van positieve Ki
10. Ontwikkelen van Ki-bewustzijn

Word master in de
Ki-Master workshop

 Deze workshop geeft je een verdieping in kennis en je leert nieuwe technieken en andere elementen van Ki. Wil je echte monnikoefeningen doen en verfijnde energietechnieken leren, dan is de Ki-pro workshop echt iets voor jou. Je gaat weg boordevol nieuwe inspiratie en inzichten.

De workshop vindt plaats in wit mystiek kerkje in Baarn.
(gratis parkeren)

LET OP! ALLEEN TOEGANKELIJK VOOR MENSEN MET DE KI-WORKSHOP BASIS

Reacties deelnemers

Ki Workshop Master

Review Workshop Ki Master

Hoe kan ik de kracht en eenvoud van deze geweldige workshop onder woorden brengen, woorden dekken inmiddels de lading nauwelijks maar bij deze toch een poging.
Ik was al jaren fan van de schrijver Hans Peter Roel en het volgen van zowel de Workshop KI als de KI pro heeft mijn gevoel in positieve zin nog meer versterkt. Als geen ander weet Hans Peter de eeuwenoude kennis, principes en technieken naar het NU te brengen op een manier, die behalve zeer inspirerend en uitnodigend is, tevens toepasbaar is het dagdagelijkse bestaan, zodat je je ook thuis verder kunt verdiepen en ontwikkelen in de materie. Erg fijn ook dat het grootste gedeelte van de technieken na de training in PDF wordt gemaild, dit is voor mij zeker niet vanzelfsprekend en kan ik erg waarderen.
Als Shiatsu therapeut en Wim Hof instructeur kan ik de technieken tevens goed implementeren in beide disciplines. Hans Peter is een geweldige trainer met een open hart en mind, die los van zijn eigen ervaring blijft openstaan voor de inzichten en ervaringen van de ander. Het gevolg van een "gerijpt" ego en een sterke Ki kracht.
Dit laatste tilt hem boven het gemiddelde. De locatie is behalve aangenaam ook energetisch gezien een fijne plek en aan de verzorging ontbreekt niets. Ik wil een ieder deze workshops dan ook van ️e aanbevelen en zie uit naar volgende trainingen. En natuurlijk blijf ik een trouwe fan. Warme groet Brenda (deelnemster PRO van 18 mei 2018)

Ik heb deze 2e KI workshop Master ook weer als heel bijzonder ervaren.
Meer rust, meer "gedragenheid" nog meer warmte dan in de 1ste workshop. Wat een heerlijke sfeer!
Mijn Buddy had het over de kracht die hij vooral voelde. Op dat moment voelde ik dat nog niet zo duidelijk, maar de hele week erna, voelde ik me heel sterk! Dus heb de kracht lekker met me meegevoerd. (Ellen, Ki workshop PRO deelneemster van 18 februari 2017)

Binnenkomen in Het Witte kerkje in Baarn en door Annette & Hans Peter ontvangen worden voelt als thuiskomen. De workshop Ki Master is voor mij opfrissen van wat in de basiscursus enigszins weggezakt is en een motivatie om nog meer te leven vanuit Ki. Omdat dit rust geeft in mijn hoofd en positieve energie. De mantra’s zijn heerlijk en oefeningen eenvoudig om zelf toe te passen in de praktijk. Het is aan te raden deze workshop Ki PRO te volgen na de basis workshop. (Marianne . 29 oktober 2016)

Afgelopen zaterdag 23-04-2016 was het weer een super fijne middag waarvoor wij je nogmaals willen bedanken. Het 108 dagen principe werkt goed, wij beginnen er mee zodra wij 's-morgens opstaan en eindigen de dag met een Ki-oefening. En tussen die 2 momentenzijn er ontelbaar gelegenheden waarbij Ki om de hoek komt kijken.Het zit dus echt helemaal in je systeem als je dit 108 dagen achtereen doet. Wat wij er zo mooi aan vinden, is de ongelooflijke eenvoud die Ki in zich heeft en de grootse uitwerking die het heeft, echt helemaal te gek! (Henk en Ivonne, 23 april 2016)

Het was weer een bijzonder inspirerende workshop. Ik sta steeds relaxter in het leven. Anderen merken op dat er iets “anders” aan mij is. Ik mag op mijn eigen “kracht” vertrouwen en dat voelt goed.
Ook komt mijn hoofd sneller tot rust en slaap ik veel beter.
Ki is voor mij zeer waardevol en ik hoop dan ook van jullie te kunnen blijven leren. De facebook pagina is daarop een zeer waardevolle aanvulling. Warme groet, (Annemarie , 23 april 2016)

Graag wil ik jullie beiden nogmaals heel hartelijk dank zeggen voor de wederom heel bijzondere, zinderende middag. Vooral de ontspannen manier van handelen die jij, Hans Peter toont tijdens de workshop, draagt veel bij aan het succes. Voor mij voelde het als een “ herinneren” (o jaa zo zat het ook alweer) maar evenzeer als een “her-inneren!” Ver-innerlijken.
Tijdens de terugrit naar het mooie Drenthe na de KI-pro workshop, leek het alsof ik vleugels had gekregen. De energie was alom ( in de auto en buiten om mij heen) voelbaar en dit werd dan ook nog eens begeleid door een weergaloos mooie, woeste, stabiele wolkenlucht, onderbroken door prachtige blauwe luchten en hier en daar een wolk die zijn lading in alle hevigheid over het land loste.
Dit natuurbeeld stond voor mij gelijk met ons mensenleven: hoe woest, onstuimig de buitenwereld lijkt, er is altijd kracht (energie) en rust aanwezig wat het geheel in evenwicht brengt. We moeten het wel willen zien/voelen! Gevoelig worden. (Alexandra, 23 april 2016)

Wat was het weer geweldig bij jullie te zijn! Heerlijk alles even in de herhaling en vooral de verdieping!Nathalie en ik waren helemaal euforisch toen we naar huis reden, alsof we van een geweldig feest kwamen. Dat was het ook!! We hebben alweer links en rechts zaadjes geplant, dus er zullen nog wel meer mensen de ki of de ki-pro cursus gaan doen. Mijn zoon is op vakantie gegaan met het boek de vierde dimensie! Top! (Nel & Nathalie, 23 april 2016)

Evenals de vorige keer vond ik de workshop Pro een geweldige ervaring. Nu zelfs nog meer dan de basisworkshop, omdat ik zelf de balans even kwijt leek te zijn. Ik was ziek en heb erg getwijfeld of ik wel zou gaan, m’n bedje lonkte :-) Maar ik heb nog nooit zo’n goed gevoel overgehouden aan een besluit: het besluit om toch te gaan. De workshop heeft me een enorm positieve boost gegeven. Ik kwam er energieker, minder lusteloos en voor mijn gevoel krachtiger vandaan. Ki is zo waardevol dat iedereen dit zou mogen (moeten?) ervaren. De manier waarop je de middag verzorgt Hans Peter, de fijne energie en alle bijzondere ervaringen die je ons tijdens de workshop laat opdoen en leert, zijn levensveranderend als je ze toepast en blijft toepassen.In een tijd waarin negativiteit onze aandacht opeist is een workshop Ki, maar zeker ook de workshop Pro een aangename adempauze die je voedt met positieve en krachtige energie. Na afloop van de vorige workshop schreef je zo’n treffende tekst in mijn boek, dat het me ontroerde. Ook deze keer een zeer persoonlijke tekst, ik neem 'm heel graag ter harte. Ik vond de workshop Ki Pro zo waardevol dat ik misschien wel voor een tweede keer kom :-) (Inge, 21 november 2015)

Het was weer geweldig om te ervaren wat Ki doet met je en helemaal om het even te laten inwerken en er dan weer mee aan de slag te gaan. Ki heeft bij mij zoveel vreugde en plezier gebracht dat ik veel bewuster en tevreden in het leven sta. Het is echt een omslag. Dit gaat echt niet van de een op andere dag. Je moet het onderhouden en bijna dagelijks mee bezig zijn. Pas als het in je systeem zit dan weet je echt niet wat je overkomt hoe mooi en vooral hoe relaxed het leven dan eigenlijk is. Je wordt gedragen en je hoeft niet zo veel. Het antwoord komt vanzelf. Als je het geduld hebt om daar op te wachten vaak gaat het automatische en best wel snel dan mag je heel gelukkig zijn. Als je me Ki bezig gaat kom je vanzelf in je balans het gaat niet vanzelf maar stapje voor stapje voel je je steeds beter en vooral rustiger omdat je er op kunt vertrouwen dat jij niet het leven bepaald maar het leven bepaald jouw. Maar dan moet je wel wat verder in het trajeckt zitten met Ki. Dank je wel voor de Ki pro workshop. (Wim, 21 november 2015)

Gisteren de Ki-workshop Master mogen meemaken. Was na de basis workshop een verdieping met nieuwe oefeningen die me toch weer verbaasde hoe makkelijk en snel men in zijn eigen kracht kan staan. Het was een fijne middag waar ik weer wijzer en met plezier aan terug denk. Nogmaals dank Hans Peter, ik hoop dat nog vele mensen ook de Pro workshop net zo mogen beleven als ik. (Arnolda, 21 november 2015)

Lachen, diepgang, een kado voor jezelf en op "vleugels" naar huis! (Marlou, 21 november 2015)

Samen met Gerard vanmiddag de workshop Ki Master gevolgd! Het was weer een geweldig mooie en inspirerende middag in het prachtige witte kerkje in Baarn! Echt de moeite waard om je voor in je schrijven! Dank Hans Peter Roel en Annette van Poppelen! namasté (Lot, 20 november 2015)

Het was een heel bijzondere middag! Ik hoop dat er nog vele inspirerende workshops zullen volgen.Het was heel leuk om dit met mijn Buddy uit de vorige Ki workshop samen te beleven. (Bianca, 20 november 2015)

Hans Peter en Annette, dank jullie wel voor deze mooie middag en dito workshop Ki Master, een prachtige opvolger van de basis Ki workshop. Hans Peter, extra bedankt voor de mooie woorden in mijn boek. (Cynthia, 21 november 2015)

Delen in je netwerk

info@nextcompany.nl