ZOU'T!
Loes Visser

De kracht van een Alkalische leefwijze

De natuurlijke weg naar gezondheid en een energiek leven.
"U moet de rest van uw leven medicijnen blijven gebruiken.'

Met deze boodschap werd ik door mijn behandelende specialist in het jaar 2014 naar huis gestuurd. Alles in mij kwam in opstand. Ik wilde niet afhankelijk zijn van medicijnen en al zeker niet mijn leven lang.

Eigenwijs als ik ben ging ik op zoek naar een mogelijkheid om mijn lichaam sterker te maken. Met de alkalische leefstijl vond ik een methode waarmee mijn lichaam weer in balans kwam. Binnen enkele maanden had ik geen medicijnen meer nodig.

Alleen al in Nederland hebben 9 miljoen mensen chronische aandoeningen. Zij gebruiken massaal medicijnen, terwijl de alkaliserende leefstijl in veel gevallen de gezondheid zo kan verbeteren dat je geen medicijnen meer nodig hebt. Door het gebruik van natuurlijke middelen wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd en kan je lichaam weer in balans komen.

Lees in dit boek hoe ook jij deze opmerkelijke resultaten kunt bereiken!

Bestellen

Lezersreacties

Wat een "page turner"! Wat een "eye opener"!
Wat een heerlijk, duidelijk, stimulerend boek! En mooi vormgegeven, in een prachtig formaat.
En zo vol humor!
Eerst viel één kwartje. Toen nog één. En ze bleven maar vallen.
Dit boek is letterlijk en figuurlijk mijn Lijfboek!

Zoveel tips. En zo veel dingen vallen op hun plek. 
En soms val je van de ene verbazing in de andere. Waarom is dit ons nooit verteld? Waarom weten we dit niet? 
Zo blij dat Loes Visser ons dit vertelt en uitlegt. En dan valt er weer een kwartje.

En ik begin met kleine stapjes.
Mijn eerste stap?
Een handjevol noten en een banaan voordat ik ga slapen (pag. 65).
En je benen insmeren met magnesiumolie tegen rusteloze benen.
En ik slaap als een marmotje.
Geen gedraai en geworstel. Ik slááp!

Dit boek zou verplicht moeten zijn op scholen bij het vak Voedingsleer, bij diëtisten, bij huisartsen en zou meegegeven moeten worden aan alle jongeren die op kamers gaan wonen.  Wat zou dat schelen in de kosten voor de gezondheidszorg!     Collow, 29 mei 2019

Een geweldig boek en naslagwerk. Het motiveert heel erg om de leefstijl op verantwoorde manier aan te passen en zo in balans te komen. Helder geschreven met uitleg, tips en recepten. Dit boek kan ervoor zorgen dat men preventief te werk gaat om zo veel gezonder te leven zonder (onnodige) medicatie. (Jacq, 5 juni 2019)

Een makkelijk te lezen en boeiend boek. Er loopt een mooie en begrijpelijke lijn door, die je bijna dwingt om verder te lezen.
Nuttige en simpele tips, niets word je opgedrongen. Mooi uitgevoerd met leuke foto’s en lekkere recepten. Het boek daagt uit om de diverse gegeven laagdrempelige tips in de praktijk te gaan gebruiken.   LyaM, 8 mei 2019 

Zou’t! is een boek dat heel makkelijk 'weg leest', je haalt eruit wat op jou van toepassing is en kunt er direct mee aan de slag. En, zeker niet onbelangrijk, Loes geeft haar ervaring weer zonder te zeggen dat je zo móet lezen, zonder belerend toontje... En er staan nog lekkere recepten in ook!
Judith, 6 mei 2019


Zou't! leest als een puzzel: de hoofdstukken volgend, vallen ze langzaam maar zeker in elkaar tot een compleet plaatje hoe je zelf met je gezondheid om kan gaan. Elk puzzelstukje bevat uiterst interessante en nuttige informatie. Het helpt je daarmee goed je weg te vinden in de overvloed van informatie die via allerlei kanalen dagelijks op ons afkomt. En dat alles op een zeer plezierig leesbare wijze. Wat ik erg prettig en knap vind, is dat het geen kant en klare snelle recepten geeft voor ‘de gemiddelde mens’ , maar handvatten om simpel en verantwoord zelf een gezonde(re) leefstijl te ontwikkelen. Ik ga nu een stuk bewuster om met mijn voeding en dagelijks leven!  
Luc, 5 mei 2019


Wat een aanwinst met z'n boek *. Zo herkenbaar en zo nuttig boek. Deze ligt op mijn bank en pak deze heel vaak op, ook omdat deze lekker in je hand ligt en leest zo makkelijk. Zeer mooie dingen erin beschreven. Gelijk sole gemaakt en gebruik deze graag. Bedankt Loes dat je dit met ons deelt, ik ga lekker lezen weer xxx
Inez, 5 mei 2019