Eindeloos

De kracht van de menselijke geest

Salvatore is een van de meest briljante musici aller tijden. Als geen ander is hij direct verbonden met het collectieve veld waar alle muziek, inspiratie, kennis en wijsheid is te vinden. In een bitter gevecht met het leven leert hij de grenzeloze kracht van zijn geest kennen. Het opent een nieuwe dimensie in zijn bewustzijn en hij ontdekt de werkelijke magie van het leven.

Op zijn levensreis wordt Salvatore geholpen door de beroemde psychiater Carl Gustav Jung. Door hem leert Salvatore op een andere manier naar de wereld te kijken en krijgt hij inzicht in de drie belangrijkste levensvragen: wie ben ik, waar kom ik vandaan en wat heb ik hier te doen?

Bestellen

Lezersreacties

"Het boek begint met "Een schrijver schrijft omdat hij wat te vertellen heeft". Dat is niets teveel gezegd. Gisteren kreeg ik het boek binnen en vannacht om kwart over vier was het uit. Voor het eerst in mijn leven besef ik "wie ik echt ben"! De schrijver heeft een gave om complexe filosofische en spirituele onderwerpen zo eenvoudig te vertellen dat ik het begrijp En dat allemaal ingebed in een fantastisch verhaal.Het verhaal sleurde me mee door het magnifieke Milaan van kort na de tweede wereldoorlog. Ik ben gaan houden van de hoofdpersoon Salvatore, die met zijn briljante geest moet lijden en strijden en daardoor tot prachtige inzichten komt, geholpen door het werk van Carl Gustaf Jung en Wolfgang Amadeus Mozart. Meeslepend en knap bedacht!"
Overgenomen van BOL.com Henk uit Amsterdam

De mix van spiritualiteit en muziek maakt het voor mij een one of a kind boek. Het is een unieke insteek in het spirituele genre. Een aanrader voor iedereen!
Overgenomen van BOL Bert uit Almere

"Ik ook bijna kon bijna niet stoppen wat een prachtig boek."
Astrid van der Vlis

"Ben het nu aan het lezen. Geweldig boek!"
Monique van der Sanden

"Het boeide mij zo, dat ik het niet kon wegleggen voor het uit was. Echt goed hoor! Mijn complimenten!"
Gusta Hermus

"Echt prachtig boek. Heel inspirerend ... eindeloos!"
Gerda de Graaf Luigjes

"Wederom een inspirerend boek ik heb  binnen twee dagen uitgelezen....je krijgt er weer de nodige energie van en andere inzichten!"
Ab van Beek

Opnieuw Stof tot Nadenken van Hans Peter Roel
Dat het het lezen van het verhaal zeer zeker de moeite waard is én dat het zelfs life changing kan zijn!!!
(overgenomen van BOL )
 
Inspirerend
Het is prettig om te lezen en inspirerend, meerdere onderwerpen sluiten aan bij datgene waar ik nu mee bezig ben erg verrassend. Ik heb het boek in 3 dagen uitgelezen.
(overgenomen van BOL )

C.G. Jung in een ander perspectief
Nou, omdat een van mijn hobby's het leven en werk van CG Jung is, vind ik dit een interessant boek en zou ik dit aanbevelen aan 'hobby-genoten'
(overgenomen van BOL )

Mooi aangrijpend spiritueel verhaal
Heel vlot te lezen. Echt een aanrader zoals we van deze schrijver gewend zijn. Een heel aangrijpend verhaal.
(overgenomen van BOL )
 
Een spirituele reis naar wie je werkelijk bent.
Een schitterend boek, dat prettig leest.
Het boek maakt helemaal waar, wat het pretendeert.
Het geeft een aanzet om je te verbinden met het collectieve veld van bewustzijn en vertelt over de kracht van de menselijke geest.
Het boek leert je op een andere manier naar de wereld te kijken en opent de deuren van de geest, door je kennis te laten maken met nieuwe dimensies. Een boeiend verhaal, dat je meeneemt op reis naar jezelf.
(overgenomen van BOL )

Echt een ontzetten mooi geschreven boek. Heb dit boek in twee dagen uitgelezen. Een aanrader voor de zomervakantie
(overgenomen van BOL )
 
Aanrader
Geweldig boek
(overgenomen van BOL )
 
 
De essentie
Boeiend verhaal dat verder gaat dan het zichtbare en dát wat ons als mens allemaal verbindt met onze bron van oorsprong
(overgenomen van BOL )