Het geheim van mijn vader

Leer alles over de nieuwe wereld "Terra Nova" 

De geschiedenis van de toekomst wordt nu gemaakt

Het geheim van mijn vader is het bijzondere en aangrijpende verhaal over Roderick de Brauw van Assem. In Schotland komt hij in contact met een geheim broederschap. 

Gaat het Roderick lukken om de zware beproevingen te doorstaan? Pas dan kan hij leiding geven aan een wereldwijde organisatie die alles in het werk zet om de om onze aarde van de ondergang te redden.

Bestellen

Lezersreacties

Geweldig mooi geschreven in één keer uitgelezen, er zit voor elk mens een draagvlak in en voor mij tenminste heel veel emotie's welke boven komen drijven. Natte ogen, rillingen zowel van genot als van afschuw, gelukzaligheid gevoel, aha momenten,lessen,inzichten stof tot nog dieper nadenken,hoop etc. etc. Een boek welke de mens weer moed geeft omtrent de ondergang van alles dat leeft, en het gebeuren achter de schermen i/d hele wereld. Hans Peter Roel wederom dankje voor dit hoopvolle en verhelderende boek. (henk, 10 november 2017)

 Leest als een trein. Sleept je mee. Denk dat velen in meer of mindere mate wel aansluiting vinden bij dit thema en deze materie. Daarnaast ook vermakelijk dat bepaalde locaties in het Gooi heel herkenbaar zijn. (Leonie, 6 november 2017)